Karibu OyKaribu Oy

  • Suomi
  • englanti

Karibu Oy

Karibu on suomalainen konsultoiva insinööritoimisto, joka on perustettu suomalaisen teollisuuden tarpeisiin vuonna 1987.

“Kaikki lähtee suunnittelusta”

 

 

Suunnittelua vuodesta 1987

Tarinamme alkaa vuodesta 1987, kun Karibu Oy perustettiin suomalaisen teollisuuden tarpeisiin. Ensimmäisiä asiakkaitamme olivat suomalaiset puunjalostusteollisuuden toimijat, joiden kanssa olemme kulkeneet 30-vuotisen taipaleemme tähän päivään saakka.

Vuosien kuluessa Karibun asiantuntijat ovat kartuttaneet osaamistaan erityisesti kone-, LVI-, ja teollisuustekniikan alalla. Meillä on vuosikymmenten kokemusta projektien toteutuksesta niin valtakunnallisesti kuin kansainvälisesti.

Tarjoamme kokonaisvaltaista, asiakaslähtöistä ja kustannustehokasta suunnittelua yli 30 vuoden kokemuksella. Suunnittelun, konsultoinnin ja projektoinnin lisäksi tarjoamme järjestelmäkokonaisuuksia. Suunnittelukohteitamme ovat eri kokoiset kiinteistöt ja hallit muun muassa teollisuustilat, tuotantohallit, liike- ja toimistotilat sekä rivi- ja kerrostalot.

Lataa esitteemme tästä >>

Asiantunteva, laadukas ja kustannustehokas

Tänä päivänä työssämme korostuu rautainen asiantuntevuus 3D mallinnuksessa. Karibulla on myös laaja kokemus lujuuslaskennasta ja teollisuuden mittauspalveluista. Nämä edut yhdistyvät saumattomasti suunnitteluumme, tehden palveluistamme kustannustehokkaita, laadukkaita ja nopeita. 30 vuoden kokemus on osoittanut, että laaja-alainen asiantuntevuutemme on suunnaton etu etenkin laajoissa ja kiireellisissä projekteissa.

Karibu_30_logot300x300

Tapamme toimia

30 vuoden ajan toimintamme on perustunut pitkäaikaiseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa. Olemme pystyneet säilyttämään toiminnassamme pk-yrityksen vahvuudet; ketterän organisaation, nopea reagointikyky, laadukasta suunnittelua, kustannustehokkaita ratkaisuja sekä arvomaailman joka ohjaa toimintaamme. Arvoinamme pidämme ammatillisuutta, täsmällisyyttä ja vastuullisuutta.

Selkeät toimintaperiaatteemme ja sitoutumisemme riskien hallintaan ovat pitäneet huolta siitä, että asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme voivat luottaa työmme olevan paitsi laadukasta, myös valmistuvan ajallaan. Asiakkaamme projektit hoidamme kuin itseämme varten, kiinnittäen huomiota niin yksityiskohtiin kuin kokonaisuuteen.

30 vuoden ajan olemme hyödyntäneet suunnittelussamme alan parhaimpia työkaluja koko niiden kehityshistorian ajan.

Asiakkaamme

Karibun nimi tulee Swahilin kielestä ja tarkoittaa ”Tervetuloa”. Olemme koko 30 vuoden ajan pitäneet tärkeänä, että asiakkaamme tuntevat itsensä tervetulleiksi tekemään yhteistyötä ja käyttämään palveluitamme organisaation kokoon katsomatta.

Vuosikymmenten saatossa toimintatapamme on hioutunut yhteistyössä asiakkaiden ja asiantuntijoidemme kanssa. Haluamme myös jatkossa kehittää toimintaamme ja palveluitamme, jotta pystymme palvelemaan asiakkaitamme entistä paremmin.

Olemme toimineet yli 30 vuoden ajan joustavasti, tehokkaasti ja luotettavasti – Näin tulemme myös jatkossa toimimaan. ”Luomme kanssanne nykyistä parempaa.”

Tutustu referensseihin tästä >>