Karibu OyKaribu Oy

  • Suomi

Ejektorin mitoitus, suunnittelu ja toteutus


Karibu Oy:n ja Extor Oy:n yhteistyö alkoi vuonna 2016, kun Extor Oy:n Tampereen aluepäällikkö Ilpo Honkonen etsi ejektoriasianatuntijaa: ”Aikoinaan yhteistyö lähti siitä, että etsin ejektoriasianatuntijaa. Löysin Karibu Oy:n ja sain sieltä hyvää ja ammattitaitoista apua”.

Yritys: Extor Oy (www.extor.fi)
Yhteistyö alkanut vuonna 2016
Projekti: Ejektorin mitoitus, suunnittelu ja toteutus.

Extor Oy on suodatusjärjestelmien johtava valmistaja

Extor Oy on suodatusjärjestelmien johtava valmistaja, erikoisalueenaan vaikeiden pölyjen poisto. Heidän kokonaisvaltainen palvelu kattaa laitteen koko elinkaaren aina tutkimuksesta ja kehityksestä huoltoon asti. Innovaatioon ja tutkimukseen perustuva jatkuva kehitys on vienyt Extor-suodatusjärjestelmät pölynpoiston korkeimmalle tasolle. Extor Oy valmistaa kokoluokassaan maailman tehokkaimpia suodatusjärjestelmiä.

Karibu tutuksi suosittelijan kautta

Karibu Oy:n ja Extor Oy:n yhteistyö alkoi vuonna 2016, kun Extor Oy:n Tampereen aluepäällikkö Ilpo Honkonen etsi ejektoriasianatuntijaa: ”Aikoinaan yhteistyö lähti siitä, että etsin ejektoriasianatuntijaa. Löysin Karibu Oy:n ja sain sieltä hyvää ja ammattitaitoista apua”. Honkonen kertoi, että sai Karibu Oy:n yhteystiedot tutun toimijan kautta: ”tuli vähän niin kuin suosittelijan kautta”.

Ejektorin mitoitus, suunnittelu ja toteutus

Karibu Oy mitoitti ja suunnitteli ejektorin Extor Oy:n antamien lähtötietojen pohjalta ja toteutti ejektorin valmistuksen yhteistyössä alihankkijan kanssa. Karibu Oy suoritti lopulliset testaukset ja toimitti Extorille asianmukaisen dokumentaation.

Honkonen oli tyytyväinen projektin toteutukseen kokonaisuudessaan ja kommentoi ejektorin toimitusvaihdetta seuraavasti: ”laitetoimitukset sujui hyvin aikataulussa sekä avunanto ja luovutus Karibun puolelta oli sujuvaa. Karibun henkilökunta oli myös mukana mittauksissa ja tarvittavat pöytäkirjat myös tehtiin”.

Aktiivista projektinhoitoa

Honkosen mielestä yhteistyö Karibun kanssa on ollut sujuvaa ja toteutettujen ejektori projektien tiimoilta yhteistyö on ollut ammattitaitoista.  ”Kyllä minun mielestä projekti hoidettiin tosiaan sillä lailla, että yhteistyö on ollut loppuun asti OK”.

Honkonen mainitsi myös, että Karibu piti yhteyttä projektin aikana: ”Karibun yhteydenpito projektin aikana oli aktiivista. Karibu teki väliaikakyselyjä ja piti sillä tavalla tietoa itsellään projektinkulusta”.

Honkonen vielä toteaakin, että Extor Oy haluaa mielellään jatkaa yhteistyötä ”kun tämän tyyppisiä caseja tulee vastaan”.  ”Suosittelisin Karibua ja muutamille asiakkaille olenkin jo suositellut”.

 

Ejektori Ejektori